vimsig.com

måndag………

En av anledningarna till att jag stängde TisdagsTema över jul och nyår var för att jag skulle få uppgradera WordPress. Jag hade inte brytt mig om det förut och körde med gamla WordPress 1.2 vilket nu i längden blev ohållbart. TT spammas rätt hårt av kommentarsspam och det är ett elände att ta hand om sånt i den versionen. Nu sitter det en fräsch 2.0 installation av wp där och jag är hittills ruggigt nöjd. Men jag vet inte riktigt om jag vill uppgradera här ännu. Dels för att jag inte riktigt vet om jag vill ha WYSIWYG-editorn och dels för att jag måste kolla om alla mina plugins är kompatibla först.

Idag har jag varit ner på stan och hämtat ut medicin åt dottern och sen var jag in till A på hennes jobb och skrämde henne lite smått. Visade hur mina ögon ser ut nu nämligen. Höll på att freaka ur själv när jag fick syn på det idag och ringde sen vårdcentralen och undrade om det var normalt att det ser ut som att jag blöder i ögonen. Tydligen är det ingen fara utan kan bli så om man har nåt virus i kroppen. Så det hänger tydligen ihop med min onda hals osv. Men inte ser det trevligt ut inte.

Skickade bild på det till M. Kanske är mindre taktiskt för jag vill ju inte att han ska tänka på sånt när han tänker på mig. Han får ju gärna ha en angenämare bild av mig om vi säger så… *ler*

Klicka för att läsa resten av inlägget om ni vill se en bild, men en varning till alla kräsmagade där ute, det är på egen risk!!

Dålig bild tagen med mobilkameran, men ni fattar ungefär hur det ser ut…

2 Comments

  1. Elise

    En kompis till mig hade likadant för ett tag sedan. Det ser jätteläskigt ut! Som att det måste göra jätteont.

  2. Maria

    Nja, inte jätteont. Men det svider som fan… Och inte vill det bli bättre heller verkar det som. *suck*

Comments are closed.