vimsig.com

jul/mellandagsuppdatering

Ja nu är jag hemma iaf. Eller, jag har ju varit hemma sen igår men jag har inte orkat skriva någonting.

Åkte hem till föräldrarna på juldagen och stannade där tills i tisdags. Lugnt och skönt. Mammas goda mat och bara lugn och ro. Dessutom hann jag och mamma förvandla ett par jeans till en kjol. Hon är textillärare så jag sprättade och hon sydde. *ler*

På tisdagen återvände jag som sagt till stan och utan att passera Gå (dvs hem) så tog jag mig hem till L för att umgås lite. Jag blev bjuden på mat och chokladkaka och fick gosa med lilla underbara E.

När L skulle ut och gå (lååång promenad) med hunden så knallade jag hem till J och hälsade på. Blev spöad i Uno av honom och sambon T. Men jag ska ha revansch… Fast det fick vänta till en annan dag för vid det laget kom M och A och hämtade upp mig på sin väg hem från hockeyn.

Så jag åkte med hem till M och lekte tomte, dvs gav honom julklappar. Japp, julklappar i plural. Jag kunde inte välja mellan nytta och nöje, så han fick båda delarna. Sov där och sen följde jag med honom och åkte lastbil under onsdagen. Måhända är jag lite rubbad, men jag tycker om att åka med. Mina kompisar brukar ifrågasätta om jag inte blir uttråkad men det blir jag faktiskt inte. Jag tycker bara att det är skönt.

Idag kom dottern hem från mormor och morfar så nu är det full fart igen. Och på lördag är ju jag och M bjudna på fest. Ser fram emot det. Jag har faktiskt inte gjort något speciellt på nyårsafton på många år, kan inte ens minnas när jag gjorde något sist men det var väl innan jag fick barn antar jag. Det är väl på tiden att jag kommer ut på något! *s*

Lyssnar på:
– Madonna – Sorry