vimsig.com

temabyte

Jaha, så bytte jag tema mitt på självaste julafton. Jag bara kände att jag ville ha lite omväxling. Vi får väl se om det varar eller inte.

Julafton är lugn. Satt uppe och slog in presenter till långt in på natten och idag händer just ingenting. Det har delats ut julklappar (till dottern) och tittats på Kalle Anka. Nån julstämning har jag fortfarande inte.

Fast jag har skickat sms och sagt ‘god jul’ till en massa människor. Jag har ju inte skickat ett enda julkort i år. Men jag har fått och det är ju kul, från I & T, USA-A och en gammal kompis från högstadiet bland annat.

Imorgon åker jag hem till mina föräldrar för att mysa lite. Fåse om julstämningen infinner sig där. Jag tror att det mest handlar om att umgås med människor man tycker om.

Lyssnar på:
– Korn – Right Now
– Korn – Open Up

2 Comments

 1. saija

  Tjusigt!
  Kram!

 2. Lotta

  GOD JUL! Hoppas du haft en mysig julafton och får en fin fortsättning på julen! :)

  Det här temat är fint, jag har spanat in det några gånger och tänkt använda det som ”grund”! ;)

  Kram gumman!

Comments are closed.