vimsig.com

så här dagen före

Jag flänger runt och stressar. Det är förvånansvärt hur mycket krav man kan ställa på sig själv. Men det är mycket som ska göras och fixas och jag har absolut noll julstämning. Det är visserligen kul med julklappar och så men det känns ärligt talat inte alls som att det är jul imorgon.

Jag har handlat en obscen mängd julklappar åt dottern, nåt åt mamma (till styvfar var det redan klart) och jag har till och med något åt M. Fast honom kommer jag inte att träffa förrns efter jul så han får vänta på sin. Jag har till och med köpt nåt åt mig… *s* Var ju tvungen att ha Worms jag med efter att ha spelat det hemma hos A2. *ler stort*

Idag hade jag sällskap när jag shoppade iaf. L och jag rände runt i affärer och jag passade på att använda henne som smakråd när jag köpte byxor. Och vi hann med att käka lite också. Skönt att bara sitta ner lite och ta det lugnt mitt i all stress och alla människor. Jag verkligen avskyr att trängas i affärer!

Saknar M förresten. Jag sov där i tisdags natt. Tekniskt sett sov jag hos A med, vi var dit på natten och kollade på hockey och jag somnade i soffan… vilket trevligt sällskap jag är… *ler* Iaf så vet jag inte riktigt när jag får möjlighet att träffa honom igen, så nu börjar jag få abstinens… *s*

Jag hinner inte surfa runt till allas gästböcker och lämna julhälsningar så jag säger det här i stället, God Jul allihopa!! Ingen nämnd och ingen glömd. *s*