vimsig.com

nyår here i come

Eller nåt sånt. Faktum är att jag nog kommer att inviga både skor och väska redan nästa helg, men resten av kläderna sparas tills vidare.

Tjusigt, no? *ler*

Inatt har jag faktiskt sovit. Japp, undrens tid är ännu icke förbi. Efter att ha sovit ca åtta timmar på tre nätter så sov jag ca sju timmar inatt. Nytt rekord. Och vaknade bara en gång. Och jag sov igår på dan också, typ två gånger. Så har jag börjat tvinga i mig mat, trots att det gör ont. Men jag kan ju inte vara utan hur länge som helst. Och eftersom jag bara ätit M’s hamburgare (lördags natt) och en macka (i måndags) sen jag åkte från mina föräldrars hus i lördags så var det dags att ta tag i det där.

På tal om mat, dags att äta nåt igen. Jag äter väldigt lite men rätt ofta. Det är det enda min mage pallar med just nu.

Lyssnar på:
– Korn – Open Up