vimsig.com

trött och skitless

Fan vad trött jag är! Åter igen, jag kan inte sova ordentligt. Så inatt var jag ute och gick i flera timmar. Har sovit tre timmar och ser ut som jag antingen gråtit hela natten (inte sant, inte hela natten iaf) eller festat jävligt hårt i en vecka. Min mage gör ont, ont, ont och jag är bara så less på den. Läser man på lite om sånt där så brukar ett av råden vara att sluta röka. Hmmm… kanske vore en idé det. Men det går alltid bäst att sluta om man är glad. Jag behöver peppning och motivationshjälp!

Jag har iaf hittat skor att ha på mig på nyår. Ja före det också naturligtvis. Det första paret med klack sen jag fick dottern. Ingen extrem klack visserligen men ändå. Jag har visserligen en del spelrum vad det gäller klackar för M är väl iaf en dm längre än mig så det är perfekt.

Nej nu ska jag ta och försöka hasa in i duschen. Dels för att bli ren, dels för att det är så avslappnande. Och jag kan verkligen behöva det. Slappna av alltså, för sååå smutsig är jag inte. *s*

Lyssnar på:
– Sophie Zelmani – I Can’t Change