vimsig.com

spam och mera

Holy cow. Jag har just nu 700 spam-meddelanden i min Gmail. Och då är det ju bara under de senaste 30 dagarna. Plus att jag har rensat bort det som kommit in i inboxen av misstag. Någonting säger mig att spammare är omåttligt förtjusta i min adress. Fast spammen som kommer via e-mail är jag lite avtrubbad av, den som kommer in här i form av kommentars-spam däremot… aaaarrrggh! Jag är så skitless på att behöva gå igenom varenda dag. Visserligen hamnar det mesta i kö för att godkännas eller deletas men ändå. Det är dags att jag slutar lata mig och letar reda på nåt plugin som löser problemet en gång för alla. Nån som har några förslag?

Idag har jag trots det trista vädret (regn och hur jäkla halt som helst) promenerat en liten sväng. Ok, jag gick och köpte cola så där försvann ju den nyttiga effekten, men ändå. Sen tog jag en sväng förbi gulliga Saija och hälsade på. Kul att få sitta och snacka lite. Det måste upprepas fler gånger.

Och så den eviga frågan. Ska man sms:a för att visa att man bryr sig eller ska man vara tyst för att inte pressa? Ole dole doff liksom. Jag har ingen aning om vad som är rätt att göra. *suck*

3 Comments

 1. Micke

  Hejs!
  Jag har kört WordPress sen i april.. får aldrig ett SPAM postat. Jag kör sen tidigt stadium ett par plugin och i det ena ser man hur mycket man får trots allt.. huvva då!

  Spam Karma 2 heter det:

  http://unknowngenius.com/blog/wordpress/spam-karma/

  Hoppas jag inte sabbar designen här nu med så lång länk ;) Har ett till som heter Bad Bahavior:

  http://www.ioerror.us/software/bad-behavior/

  Hej också :) Vet inte hur jag hittade hit riktigt.. man var nog via nån gästbok.

 2. Maria

  Tack för länkarna! Ska kolla in dem så snart jag hinner.

  Kommer nog att fnissa ett tag över att din kommentar fastnade i mitt spamfilter. Fast det var nog bara för att du postade länkar. *ler*

 3. Micke

  Jag tror det var pga av 2st länkar, WP har nog detta som standarinställning att sånt ska räknas som spam.

  P.S. Hittade hit igen efter sökt via nån sida ”till vilka som länkar till mig” :D D.S.

Comments are closed.