vimsig.com

om helgen och dagen

Ja nu har jag några dagar att ta igen här… Har haft ganska fullt upp kan man säga.

I fredags tog jag dottern med mig och åkte för att hälsa på mina föräldrar. Jag stannade där till lördagen då jag åkte tillbaka hem och lämnade dottern kvar för att busa slut på sin mormor och morfar… *s*

Jag släpade med mig A2 ut. Det krävdes en del övertalning men som den enormt snälla tjej hon är så nekade hon inte en stackars tjej i behov av distraktion och öl… Så vi gick på puben och det var trevligt. Visserligen kunde jag ju inte hålla mig utan skickade sms med oanständigt förslag till M… *ler* Så i slutändan åkte jag nattbuss dit. Han var hemma hos A så jag anslöt mig till dem och där var vi kvar till ca halv sex på morgonen.

Alkohol gör mig väldigt öppen. På Halloweenfesten berättade jag för A om den här sidan. Inte farligt iofs för det gör ju absolut ingenting om A läser, men jag har ju försökt hålla den lite hemlig så att inte exet ska hitta den. Och i lördags berättade jag en hel massa rätt privata saker för B. Han hade en hel massa goda råd. Återigen, det var inget som det gör någonting att han vet, men det är inte saker jag normalt går runt och berättar för folk.

Vår trevlige värd A spelar kort.

Min M gjorde hamburgare åt oss på begäran.

Kan ju inte påstå att vi gick upp tidigt på söndagen direkt. Min frukost bestod av Coca-Cola och Panodil… Vi låg och slappade framför tv:n ett tag och sen efter ett snabbt stopp på caféet så skjutsade M hem mig och jag mötte upp mina föräldrar som kom för att lämpa av dottern som så när pratat hål i huvudet på dem vid det laget.

Så idag har jag varit ner på stan och fikat med L. Hon hade lilla söta E med sig (8 månader gammalt charmtroll) så en stor del av tiden satt vi och plockade upp saker som hon glatt slängde ner på golvet igen. Fast jag inbillar mig att det är vi som är mest korkade. E är smart, hon vet precis hur hon ska köra med oss…

Chokladkaka och Cola… mums!

L matar dottern med banan.

Vi hann med att ta en sväng på stan också vilket resulterade i en ny väska åt mig (bild på den kommer senare). Jag kände att jag ville ha nåt snyggare och den kommer att komma till användning på nyår likaväl som när jag ska ut med A2 den 16:e. Så nu har jag ”gjort två flugor på smällen”… *ler*

Lyssnar på:
– System Of A Down – Soldier Side
– System Of A Down – Stealing Society

1 Comment

  1. Linda

    Det funkar alltid att skicka oanständiga förslag till killar, fniss! :)

Comments are closed.