vimsig.com

typ torsdag eller nåt

Utsikt från lastbilen i tisdags.

Snö, snö massor av snö. Och mitt i alltihop knallade jag iväg till affären. Mest för att det var skönt att komma ut lite. Visade sig vara en bra tid att handla för jag fick möjlighet att vinka lite och sen prata/kramas lite med M.

Hade jättesvårt att somna inatt. Borde inte vara så egentligen eftersom jag varit uppe sen vi klev upp vid två på natten (M börjar jobba ohyggligt tidigt). Vid tre låg jag där och vred och vände på mig, så hade jag (om man räknar bort mina små tupplurar sittandes i lastbilen) varit vaken ett dygn. Tog mp3-spelaren och lyssnade på radion. Det är ju samma program som M brukar ha på lastbilen så det kändes liksom välbekant. Strax efter fyra somnade jag. Så vaknade jag i morse och hade lyckats linda in mig i hörlurssladden… *s* Jag tror att jag ska dra till sovrumsdörren (så att jag inte väcker dottern) och ha klockradion igång istället i fortsättningen.

Lyssnar på:
– Shakira – Don’t Bother
– Fort Minor – Believe Me