vimsig.com

lat söndag

Det är mycket kul att få spontana fylle-mms måste jag säga… Även när de sätter en massa idéer i huvudet på en… trevliga idéer visserligen…

Kom inte i säng i nån vettig tid inatt så idag är jag trött. Över huvud taget sover jag inte bra hemma. Inte för att jag har några problem med att somna, det har jag nästan aldrig. Men jag känner mig aldrig pigg när jag vaknar, oavsett hur länge jag sover ut. Och jag har svårt att vakna av väckarklockorna (ja, plural).

När jag sover hos M så är jag mycket piggare när jag vaknar. Jag känner mig så mycket mer utvilad. Dessutom har jag en tendens att vakna rätt långt innan klockradion sätter igång. Sen brukar jag ligga kvar och somna om, bara för att det är mysigt och jag kan ta det lugnt. Det är en rätt annorlunda känsla, jag har alltid fått kämpa för att komma upp på morgonen förut. Hos M har det bara hänt en gång att jag inte hört klockradion och då hade vi sovit 2-3 timmar, så det har ju sin naturliga förklaring.

Kanske är det bara det att jag känner mig så härligt avslappnad där. Om man känner lugn och ro inombords så påverkar det väl sömnen antar jag.

Lyssnar på:
– Danko Jones – Forget My Name