vimsig.com

freddagspartajad

Ja så har man tagit sig ut på krogen och svängt sina lurviga då. Det var jättekul!! Jag, A2 och ett gäng med folk satt hemma hos henne först och förfestade lite, och sen gav vi oss ut. Det var inte så mycket folk och det var faktiskt skönt tycker jag. Så slapp man trängas överallt. Och köerna på toa var lite lindrigare. *s*

Så kom det nån karl (tvärhand hög, något rundlagd, gsm-frisyr) vid baren, synade mig uppifrån och ned och öppnade munnen:
han: Sugen på sex då?
jag: Nej. (lätt föraktfull ton*)
Så tänkte jag efter, varför står jag här och ljuger?
jag: Eller, jo förresten. Det är jag. Men inte med dig!

Han verkade lite smått putt över det. Det spelar ingen roll vad M säger om att ”gå rakt på väsentligheterna”, det är inte rätta sättet att charma tjejer på! Inte för att jag låtit mig charmas ändå… jag är ju faktiskt upptagen.

Mer mysko att hantera var P. Jag kände igen honom, jag kom bara inte på vart ifrån. Så lutade han sig fram:
P: Du känner inte igen mig va?
Jag: Jo, det gör jag. Jag kan bara inte placera vart ifrån.
P: Vi gick på kurs tillsammans förut.
(Här hörs rassel av när kronan trillar ner för mig.)
Jag: Jaaaa, så var det ja.
P: Du blev gravid under tiden vi gick där.
Jag: Jo, det stämmer.
P: Det tyckte jag var synd…
Vad svarar man på en sån sak? Tack kanske, eller nåt?

Efter krogen strosade jag och A2 ner till grillen och köpte mat. Väl därinne står vi och skrattar hysteriskt (ja vi var fulla) över allt och ingenting och jag sullade räksallad på jackärmen. Grillinnehavaren bara suckade när han gav mig servetter och undrade om det var dagis… *ler* Och han känner igen mig sen tidigare, jag tror inte att han säger sånt till alla kunder. Eller jag hoppas det iaf.

Jag hade ju idéer om att det kunde vara mycket trevligt att åka hem till M och få gosa lite. Men jag var lite småfeg för att fråga honom. Han kunde ju ha sagt nej, så jag lekte äventyrare och bara satte mig på nattbussen ut. Det är en stor risktagning eftersom jag har typ 2,5 mil hem och ingen buss om han inte är hemma eller så när jag kommer. Tur nog för mig så var han hemma. Han var inte bara hemma, han släppte in mig trots att jag ringde in och väckte upp honom. Han är snäll han!

Lördagen spenderas hemma, slöandes framför tv:n. Jag måste ju vila upp mig…. A2 undrade om jag vill haka på ut igen den 16:e…. *s*

* Notera att den föraktfulla tonen inte på något vis orsakades av varken gsm-frisyr, längd eller annat. Men det är fan brukligt att säga hej först. Gärna lite annat också.

2 Comments

  1. Elise

    *Gapskratt* Du är min idol, jag ÖNSKAR att jag kunde vara så rapp i munnen någon gång, men jag blir alltid bara så ställd. Hahaha, bästa svaret någonsin! :)

  2. Maria

    *s* Tack!! Jag som alltid brukar tycka att jag kommer på de bästa kommentarerna i efterhand. Men det fanns väl ingen anledning att ljuga tyckte jag…

Comments are closed.