vimsig.com

torsdagspladder

Den här dagen har gått fort. Kanske mest pga att jag sov hos M inatt och dels sov vi ut och dels så var vi först hem till A och sen bort till caféet innan han skjutsade hem mig. Jag har alltså haft mindre tid att sitta hemma och vara uttråkad. Väldigt trevligt känns det iaf.

Jag velar fortfarande på om jag ska på fest imorgon eller inte. Det skulle visserligen vara riktigt kul för att dels träffa folk, dels ut och dansa lite. Så egentligen vet jag inte varför jag tvekar. Kanske är det mest för att jag inte mår så bra. Jag har ju fortfarande hela det här tjafset med ont i magen, illamående och det. Det känns visserligen bättre nu när jag vet att det är stress som orsakar det, men samtidigt har jag blivit mer uppmärksam på min kropp och vilka situationer som stressar mig mer än andra. Att vara hos M t.ex. gör mig lugn som en filbunke. Jag slappnar av och bara har det skönt. Väntar på svar nu från M om jag får ”vara filbunke” inatt också. *ler*