vimsig.com

kupolenbesök

Idag har jag varit till Kupolen med L. Jag var ute efter att hitta något snyggt att ta på mig på nyår eftersom jag och M är bjudna på 30-årsfest då. Hittade ett par olika, köpte en och den andra ska jag titta efter här i stan eftersom de inte hade rätt storlek där. Håll tummarna för den var riktigt snygg.

Jag brukar inte gilla att prova kläder, men det känns klart bättre nu när jag gått ner en del i vikt. Och bättre kommer det ju att bli. Kan iaf konstatera att omlott och paljetter är det som gäller just nu. L var inte överdrivet förtjust i paljetterna och ratade klänning efter klänning pga dem, medans jag lekte optimist och uppmanade henne att bara sprätta bort dem. *s*

Så fick jag köra barnvagn och det var ju ett tag sen. Egentligen är det otympligt men det finns en klar fördel: förvaring. Man har någonstans att lägga påsar, jackor och grejer. Och den största fördelen satt i vagnen, lilla gulliga E som kan charma vem som helst. *ler*


Utsikt över parkeringen från amnings/skötrummet, L hade ju lilltjejen med. *s*


L och jag fikade. Chokladmuffins och cola till mig, latte till henne.