vimsig.com

trött

Idag har jag varit trött, trött, trött. Jag mår som förut, men jag har däremot vissa teorier om vad det är som gör att jag mår så här. Sen hur jag ska lyckas få ordning på det är en annan sak.

På eftermiddagen var jag iaf hem till L och blev bjuden på Coca-Cola och kaka. Det var jättekul att få se hur hon bor och dessutom få träffa resten av familjen, dvs sambo, jättehund och en åtta månader gammal liten tjej som fick mig att bli hur tramsig som helst. Hon satt i knät på mig medan jag läste för henne ett tag och det var riktigt trevligt. Hunden satt inte i knät på mig (tur eftersom det är en stor irländsk setter) utan nöjde sig med att försöka sno mina vantar och tigga kaka vid bordet (vilket han inte fick). Han löste sedan kak-problemet genom att bryta sig in i den stängda kakburken i ett obevakat ögonblick och snodde därmed den sista kakan.

Nu sitter jag hemma och känner mig seg och trött igen. Känner bara för att sitta och göra ingenting.

2 Comments

  1. Lotta

    L måste nu tillägga att hunden nu har fått mat och ligger i soffan och vilar och det lilla barnet hälsar att du är välkommen att läsa mer saga. Samt att det nu finns nybakta äppelmuffins att smaska på.

  2. Maria

    Åååååh, äppelmuffins! Jag kommer som ett skott!! Och jag läser gärna mer saga. *ler*

Comments are closed.