vimsig.com

lång dag

Lång dag idag. Upp mitt i natten igen eftersom jag sov hos M. Och så följde jag med honom på jobbet en sväng innan han släppte av mig här. Sen var det bara att hålla sig vaken innan det var dags att åka ner på stan. Köpte en jacka eftersom jag vuxit ur, fast åt fel håll, ja krympt ur de jag hade förra vintern. Sen fick jag vackert sätta mig på bussen och åka för att hämta dottern, drygt 3 timmars bussresa tur och retur. Sen var det dags att handla på vägen hem och nu är jag ganska mör. Kommer nog att kunna somna fint trots att jag sover hemma.

Igår kollade jag iaf upp blodvärde och blodtryck och det var ju intressant. Mitt blodvärde är jättebra och mitt blodtryck var inte lågt (som jag trodde med tanke på yrseln) utan snarare högt, och det gillades inte riktigt. Vad som är fel har vi hittills gått bet på, men jag har ett direktnummer till min husläkare (som inte är samma som jag hade förut, men det är nog snarare en förbättring) så jag ska väl ringa om det inte ger med sig.

Efter att ha sovit så pass mycket hos M den senaste veckan så känns det nästan konstigt att inte sova där inatt. Saknar honom redan!!

2 Comments

 1. saija

  Yihooo! Vet du, jag fick in gravatars på min sida alldeles själv!!! :-)

  Men… det finns nog en del annat som jag kan beöva hjälp med… *ber snällt*

  Jo, o så la jag in egna smileys och bland dom min signaturbild. Känner mig riktigt duktig fast ingen (förutom du då :-) tycke rom min nya sida…

  STOR KRAM!
  O sov så gott!

 2. Maria

  Klart du får hjälp gumman! *s* Och jag tycker att du är jätteduktig. De behöver bara vänja sig ska du se. Har man väl vant in sig sjäv så är det svårt att gå tillbaka. *kramar*

Comments are closed.