vimsig.com

magont och annat

Har precis kommit hem, så här mitt i natten. Åkte nämligen hem till M på eftermiddagen. Tog en sväng förbi I på hennes jobb och pratade en stund och sen hem till M när han kom från jobbet. Vanligtvis brukar det betyda att jag åker hem tidigt eftersom han börjar jobba, ja typ nu. Men den här gången somnade jag i soffan och där låg jag så skönt och sussade när sista bussen gick hem. Så jag sov där och han skjutsade hem mig på väg till jobbet.

Jag funderar på om jag ska lägga mig eller ej, jag har nämligen sovit större delen av det senaste dygnet. Sov ungefär 10 timmar igår natt och vaknade halv ett. Sen sov jag i hans soffa till och från mest hela kvällen och så till sist i sängen i ytterligare fem timmar. Och ändå är jag trött. Jag är rädd att jag inte kommer att ta mig upp imorgon om jag lägger mig.

Och jag har ont i magen. Så pass ont att jag vaknade en sväng på natten och låg och vred och vände mig. Det är inte en skärande smärta utan ungefär som mensvärk. Det känns spänt och konstigt i magen. Och jag mår illa. Det går i vågor liksom och ibland ligger jag och sväljer och sväljer för att inte behöva rusa iväg och spy. Det här är så drygt. Allt illamående har gjort att det är svårt att äta också. Jag måste försöka stoppa i mig någonting. Det är bara svårt när det känns som om bara tanken på mat kan få magen att vända sig. *suck*

Till det här kan vi lägga min yrsel. Även när jag fått i mig mat så känner jag mig yr. Jag är nära att ramla när jag reser mig upp och jag känner mig vinglig nästan hela tiden. Jag gissar att allt det här hänger ihop på något vis. Jag går bara bet på att komma på vad sjutton som kan vara fel.

2 Comments

 1. Lotta

  Aj, gumman! Det låter inte alls bra!! Är så orolig för dig – kan du inte ringa läkaren och höra? Du måste ta hand om dig!!

  KRAM!

 2. Susanna

  Usch, det låter inget vidare! Har du kollat upp det med läkaren om det kan ha att göra med det andra?

  Ni verkar så mysiga du och M. :-)

  Tänker på dig!!!
  Massor med kramar!

Comments are closed.