vimsig.com

slapp dag

Känner slapp och trött idag. Jag har inte sovit vidare bra nämligen. Dels har jag ont i magen och dels mår jag illa. Hoppas att det släpper, för jag känner inte för att må dåligt när jag fyller år imorgon och ska fira.

Har iaf frågat M om jag kan få sova där imorgon. Det innebär väl i så fall ut och åka lastbil och det är kul. Och det är definitivt nåt lite annorlunda att göra på sin födelsedag. *s* Men tårta och sånt är överskattat när man kan vara ute och åka i skogen med den man tycker om istället. *ler*

Lyssnar på:
– Icehouse – Hey Little Girl (X Tended Edit)
– Tina Cousins – Killing Time

2 Comments

  1. Mia

    Hihi, ngn fyller år i morgon och Telia firar det med gratis SMS igen!!! *kram på dig vännen*

  2. Maria

    *s* Jag vet! De tänker på mig tror jag!! *kramar*

Comments are closed.