vimsig.com

tjejsnack v. 45

Drömmar

1. Vilket yrke drömde du om ha som vuxen när du var yngre?
Hur mycket yngre? *ler* Förutom standardmässiga popstjärnedrömmar så ville jag gärna jobba med hästar när jag var yngre. Iofs gjorde jag det ett tag också. Men jag hade idéer om att bli lärare med.

2. Överensstämmer den drömmen med vad du gör idag?
Tja, jag läser ju till lärare nu så det stämmer väl ganska bra.

3. Dagdrömmer du ofta?
Troligen för ofta. Och alldeles för ofta på föreläsningarna… *s*

4. Vilken är den mest underliga dröm du drömt?
Ingen aning. Jag hade en som återkom när jag var yngre som var rätt mysko, men den är svår att förklara om man inte känner människorna som är med i den. Har drömt den, exakt lika, åtminstone tre gånger. Mycket mysko!

5. Brukar du försöka tyda drömmar?
Nej. Det har aldrig riktigt intresserat mig. Förutom att jag vet att jag drömmer rörigare och mer oroliga drömmar när jag är ledsen, upprörd eller stressad av någonting. Men det tycker jag ju har sin naturliga förklaring.

1 Comment

  1. birgitta

    det är kul att läsa om vad folk hade för drömmar när de var yngre. själv ville jag måla bilar när jag var liten, men jag trodde ju att man skulle få måla bilen med pensel och sånt. så hade jag bestämt att polisbilarna skulle få en regnbåge på sig :) haha!

Comments are closed.