vimsig.com

nu är det jul igen?

Ja julpyntet har börjat leta sig ut i butikerna. Jag känner mig aldrig redo för sånt före första advent, men jag lär väl få fortsätta bita ihop och låtsas att jag inte ser det , för det kommer bara fram tidigare och tidigare för vart år som går. Men jag känner nästan att jag hinner tröttna innan jul och det är ju inget skoj. Så jag försöker blunda för det.

Annars är allt lugnt nu. Jag tycker att jag har flängt runt en hel massa den här veckan. Allt städ och fix innan kalaset verkar hålla i sig för nu har jag på allvar tagit tag i lagret, mer känt som mitt sovrum. Jag har bestämt mig för att jag ska fortsätta nu och passa på medans lusten finns så kanske jag får nån ordning här.

Fast imorgon ska jag ta en paus i städandet och åka hem till M och bota kramabstinensen. Har inte träffat honom sen han släppte av mig här förra fredagen och det känns definitivt att det fattas mig något. Längtar efter honom.

Lyssnar på:
– Madonna – Hung Up