vimsig.com

söndagsbesök

Igår spenderade jag morgonen med sistaminutenstädning innan mina föräldrar kom för att hälsa på. Fast jag lyckades inte komma på vart i hela friden jag ska göra av dotterns gamla skrivbord, eller jo, jag vet ju vart det ska men det får inte plats där än. Jag ska ha det i mitt rum, men det krävs en hel del omorganisering där först. Så dotterns nya skrivbord befinner sig fortfarande i kartong, fast det kliar i fingrarna på mig att få montera. Är det onormalt att känna lust att montera IKEA-möbler? *s*

I alla fall kom mina föräldrar och det var trevligt som vanligt. Vi åt både god mat och god tårta och jag fick möjlighet att sitta och prata ordentligt med mamma för första gången på länge. Hon har haft så fullt upp med att hjälpa mormor och morfar sedan mormors stroke, så det har varit körigt för henne.

Har inte pratat med M förutom via sms sen i fredags och jag saknar honom. Det är jobbigt med perioderna mellan att vi träffas tycker jag. Kanske bara är jag som inte har något tålamod, men det är så det känns i alla fall.

Lyssnar på:
– System Of A Down – BYOB

4 Comments

 1. Linda

  Glad Halloween!!!! :) Kram

 2. Maria

  Ja just ja, det är det ja. *s* Tack detsamma!!

 3. Lotta

  hihi, jag brukar få hjälp med monteringen av IKEA möbler. Jag hatar det och har inget tålamod till sånt så det får sambon sköta! ;)

  Kraaaaaaaam!

 4. Maria

  Jo det är ju aldrig fel med en händig sambo. Inte för att jag har nån sambo men M är iaf händig. Fast IKEA-möbler brukar jag klara själv. *ler*

Comments are closed.