vimsig.com

mitt stackars huvud

Idag har det varit barnkalas. Alla flickor i klassen plus några till var inbjudna. Totalt hade vi 18 småtjejer som kutade runt i en gympasal och skrek och tjoade. Jag kan inte säga hur tacksam jag är över att jag slapp ha kalas hemma. Och jag är enormt tacksam för att C och R kom med den brillianta idén att slå ihop deras dotters kalas med min dotters. Deras S fyller dagen innan min dotter så det var helt perfekt.

Men just nu värker mitt huvud. De håller sig på en väldigt hög volym de små liven. Det bra med att vara i en gympasal är naturligtvis att det finns gott om sysselsättning, madrasser att kasta sig på, gott om utrymme att springa på, rep att klättra i och ringar att hänga i. Roligast verkade vara att sitta och gunga i ringarna. R fick springa runt och putta på mer fart och så skrek de gällt ungefär som om de åkt karusell.

Jag har känt mig matt hela dan. Visserligen sov jag 6 timmar inatt vilket nästan är nåt slags rekord, men jag sover ju så uselt i alla fall här hemma så jag hade behövt mycket mer tror jag. Ska försöka pallra mig i säng tidigt så att jag inte är helt hjärndöd imorgon när mina föräldrar kommer.

Lyssnar på:
– Rihanna – Pon De Replay

2 Comments

  1. saija

    Trevligt med kalas! :-)
    Smart att ha det i gympasalen! Har hört att man kan ha i simhallen också. Simon fyller ju 11 år på torsdag, men han vill inte ha kalas, han tycker att det är barnsligt… Och jag säger inte emot! :-) Har verkligen INTE lust att ha ett helt gäng 11-åriga killar här hemma just nu!

    Må gott! Kramiz

  2. Maria

    Nej då hade du tur som slapp kalas. *s* Fast det är lite vemodigt när de växer så snabbt. Tur att du har fler att ordna kalas till… *ler* Kram!

Comments are closed.