vimsig.com

aktiv onsdag

Igår morse lärde jag mig varför man måste impregnera skorna. Eller, ja, det visste jag ju innan egentligen, men jag hade inte gjort det ändå. Så när jag knallade iväg ut fylldes min ena sko med en massa snöslaskigt vatten… kallt som fan! Hela strumpan var blöt och jag hade ingen känsel i tårna när jag kom hem igen.

Så fick jag då leta fram ett par andra skor att använda. De förstnämnda står fortfarande i hallen… blöta. Ska väl ta itu med att impregnera när de har torkat. Man ska vara rädd om sina fina Gudrun Sjödén-skor.

Sen tog jag mig torrskodd till skolan för att sitta på en föreläsning innan jag knallade ner på stan och tog en fika med L. Jättemysigt, mjölkchokladkaka och en möjlighet att prata om ditt och datt i lugn och ro.

Hade jag varit smart sen så hade jag väl lagt mig tidigt istället för att vara uppe och slarva, men jag hamnade i telefon med gulliga Mia. Vi pratade i nästan tre timmar innan jag lyckades ta mig i säng och sova i just tre timmar. *s* Vi hade nog kunnat prata längre annars för det var jättekul!!

Nu ska jag försöka göra något vettigt idag innan det är dags att nattsudda igen. Det är nämligen bestämt att M ska hämta upp mig inatt när han slutar jobba. Ska bli riktigt skönt att få träffa honom igen. Efter en dryg vecka har jag abstinens nästan. Behöver kramas!! *ler stort*

Lyssnar på:
– Shanks & Bigfoot – Sweet Like Chocolate

1 Comment

  1. Mia

    Gulliga du! Det var verkligen trevligt o kul att prata med dig i natt. Jag borde ju lagt mig efter det jag också, men det var någon som fortfarande var vaken. :) Men jag behövde ju inte gå upp tidigt idag…

    *kramar*

Comments are closed.