vimsig.com

identifierad

Igår var jag ner på stan och tog snoffsiga kort på mig för att ha till ID-kortet som jag behöver. Mitt gamla gick liksom ut i juni, så det var väl inte en dag för tidigt antar jag. Snubblade över en gammal klasskompis som stod i solskenet och latade sig. Ok, inte latade sig, men tog det lugnt iaf i väntan på att börja jobba. Jag sa att nu hamnar du på internet och han sa ok, så därför bryr jag mig inte om att lägga honom bakom lösen ens.

Idag var jag ner på banken och lämnade in det snoffsiga fotot på mig och ordnade så att det blir ID-kort av det. Så nu slipper tanterna på Svensk Kassaservice gräla på mig för det också. Ruggigt vad duktig jag är då. *s*

Annars städar jag inför föräldrars besök i helgen. Vill inte ge min styvfar en ursäkt att retas eller gå runt och skriva saker i dammet på mina hyllor… *ler*

Lyssnar på:
– Korn – Twisted Transistor

2 Comments

  1. Lotta

    hihi, blev säkert jättefina kort!! :-) Får man se ett smakprov på dem sen i bloggen då? *retas lite* ;-))

    Kram!

  2. Maria

    *s* Jo jag får väl scanna då… om jag ny måste… *fniss*

Comments are closed.