vimsig.com

om kärlek

Jag tror att Fröken Smilla har kommit på något. Hon skriver om det där med att hitta kärleken:

Jag tror att det helt enkelt kommer an på hur ens partner får en att må, oavsett likheter eller olikheter. Om man känner sig trygg, glad, lycklig och lugn med den personen – då är det skitsamma om man böjer huvudena över samma myntsamling på kvällen eller försvinner var och en ut på olika upptåg efter jobbet.


Det stämmer. Huvudsaken är att man mår bra. Och jag som har sagt till folk att med M så känner jag mig lugn och trygg och att han gör mig glad. Vi är lika på en del sätt och olika på andra och det är ju egentligen bara bra. Man kompletterar varandra.

Jag har aldrig haft bara en typ av killar som jag attraherats av. Inte haft preferenser om hårfärg eller annat. Däremot har M en hel del egenskaper som jag definitivt uppskattar. Och jag värdesätter det verkligen. Och hittills har jag inte hittat något jag stör mig på. *s* Det känns skönt.