vimsig.com

livstal och sånt

Var ju tvungen att göra som Susanna och testa mitt livstal.

Livsväg 6, den ansvarsfulla bohemen:
Sexor trivs allra bäst i vackra miljöer där det råder harmoni. Det egna hemmet har en stor betydelse för dem, där tillbringar de mycket tid. En dålig egenskap kan vara att de lägger sig i vad andra gör alltför mycket.

Lägger sig i? Jag som kör stenhårt med leva och låta leva.

Som sexa är du troligen kreativ och har en förkärlek till konst. Du är duktig på att skapa balans omkring dig, vilket är till hjälp när du samarbetar med andra människor. Att vara den som har stort ansvar har du ingenting emot, och detta tillsammans med att du är så välbalanserad skulle göra dig till en bra lärare. Dessutom har du en röst som tilltalar de flesta. Du är även lojal och avskyr orättvisor. De vänner du har behåller du troligtvis hela livet. För dem ställer du gärna upp om de behöver goda råd.

Det behöver inte vara goda råd just, även om man är mycket bättre på att se klart på andras problem än sina egna. Vänner får turas om att stötta helt enkelt. Välbalanserad förresten? *skrattar* Men lärare är jag på väg att bli.

Du kan vara väldigt moraliserande och ha synpunkter på sådant som du egentligen inte har med att göra. Detta är något som andra kan irritera sig på. Även en viss tendens till oro över småsaker kan vara negativt.

Förstår inte det med moraliserande, men oro över småsaker stämmer precis.

Var ju tvungen att testa kompatibilitet också då:

Jag:
Karaktärstal Sex: De med karaktärstal sex brukar blomma ut sent i livet. I ungdomen kan dessa personer vara försiktiga och rädda för att binda sig.

Han:
Karaktärstal Nio: För en person med karaktärstal nio är äktenskapet extremt viktigt. Detta kan få till följd att ett sökande efter äktenskap börjar för tidigt och att personen söker sig till partners som är betydligt äldre än nian själv.

Kompatibilitetsanalys:
Sexan har en viss tendens att vara lätta att påverka. Detta är något som Nian har tagit fasta på. Denna kombination domineras av att Nian påtvingar Sexan att söka samma mål som Nian. Men då utesluts mycket av den impulsiva del som Sexan har. Sexan blir inte alls negativt inställd till Nian på grund av detta. Tvärtom känner sig Sexan uppfylld av något sorts målinriktad ambition. Detta hjälper till att hålla kvar intresset, trots att man har jobbat länge mot samma mål. I denna relation bör man satsa på att hålla passionen uppe genom till exempel semestrar och hemmakvällar tillsammans.

Samstämmighet: 70%

70%?! Woohoo!! Jag klår dig Susanna! *asg* Fast på något vis har jag väldigt svårt att se att M någonsin kommer att påtvinga mig något. Han som inte ens lägger sig i min rökning fast jag uttryckligen frågade honom. Jag hade väl hoppats på lite motivationshjälp men lär få uppbåda den viljestyrkan själv… *s* Fast man ska väl inte direkt ta sånt här på allvar, men det är lite underhållande i alla fall.

4 Comments

 1. Susanna

  Attans! ;-)
  Men jag är glad för din skull iallafall. :-)

 2. Maria

  Ta det inte så hårt. Som jag sa så antingen så fablar de eller så är ni undantaget som bekräftar regeln. *ler*

 3. Linda

  Woohoo! Och jag slår dig! 75% samstämmighet blev det här. :)

 4. Maria

  Damn! Jag som ville vara bäst. *låtsas sura* Fast 70% är väl inte fy skam det heller?

Comments are closed.