vimsig.com

nyklippt

Vilken dag. Jag tycker att jag har flängt runt massor. Fast egentligen har jag bara fått en vettig sak gjord, jag har klippt mig. Så nu har jag drygt en decimeter kortare hår. Det känns riktigt bra för det var rejält slitet kändes det som. Fast jag sabbade frisyren hon gav mig snabbt eftersom jag har dille på att dra håret bakom öronen. *s*

Senare när jag tvättat håret var frisörens slit förgäves men jag är glad ändå.

5 Comments

 1. Mia

  Fint och fint! …men det har jag ju redan sagt. *ler*

 2. Linda

  Skönt att klippa sig! Jag är vansinnigt trött på mitt hår, men jag vet inte alls vad som ska göras…
  Trevlig helg!! Kram

 3. Susanna

  Åh, vad kul att se dig på bild!
  Mitt hår är också i stort behov av en klippning… måste ta tag i det snart tror jag.

  Kram!!

 4. Lotta

  Vad fint!! Alltid skönt att klippa sig! :) Kul att se en bild på dig!!

  Må så gott!

 5. Maria

  Tusen tack allihopa! :) *kramar er allihop!*

Comments are closed.