vimsig.com

bättre

favvokille #2
Det här är min favvokille nr 2. Visst är han söt? Han spinner som en symaskin varje gång man kliar honom och är hur kärvänlig som helst. Han är nästan lika go som husse. *s*

Jag mår bättre i alla fall efter sjukhusvistelsen, fast jag tror att det var ett mirakelmedel att mysa hemma hos M. Jag kommer inte att skriva här varför jag låg inne där för det känns lite för privat. Men som sagt så mår jag bättre nu. Och förr eller senare kommer jag nog att må bra också.

Imorgon skulle jag egentligen vara på seminarium för att presentera syfte och metoder för uppsatsen, men jag har inget klart eftersom allt varit lite smått kaosartat på sista tiden plus att jag fortfarande har ont. Så nu ska jag maila min handledare så att han vet varför. Är det nån gång man måste få dispans med sånt här så är det väl när man varit på sjukhus antar jag.

Nu ska jag försöka uppdatera mig på mina favoriter och se vad som händer och sker. Kolla mailen och allt sånt som har fått vara fram tills nu.

3 Comments

 1. Elise

  Vad tråkigt att du varit sjuk! Man blir lite orolig när man inte vet anledningen, alla möjliga hemska scenarion rusar förbi i huvudet. (Men självklart förstår jag varför du inte vill skriva mer om det!) Men nu är du ju hemma i alla fall, så jag hoppas det betyder att du mår bättre. Krya på dig!

 2. Linda

  Instämmer i Elises kommentar, tankarna rusar iväg! Hoppas du blir bra snart, krya på dig. Mys är bästa medicinen mot allt. Kram

 3. Madde

  Hoppas att du mår bättre nu.
  Krya på dig. Kramar

Comments are closed.