vimsig.com

ofokuserad dag

Idag har jag setat på föreläsning om kvinnohistoria och genusperspektiv och sånt. Jag har inte antecknat mer än typ fem ord. Men jag har klottrat två sidor fulla… *s* Lite lätt ofokuserad kan man väl säga att jag var… eller nåt.

Efter det tog jag sällskap med L ner på stan och vi passade på att ta en fika. Vi har också gjort upp om tid och plats att mötas imorgon eftersom jag ska åka med henne till ett arkiv där vi ska på studiebesök. Tidigt ska vi vara där så jag vet inte riktigt hur vaken jag kommer att vara… fast så länge jag inte snarkar när jag går så ska det väl gå bra.

Sen en snabb sväng in på A’s jobb och pratade med henne innan det var dags att hämta barn och handla. Mitt i allt så hade jag slut på batteriet i telefonen. Vad handikappad man blir! Speciellt som jag använder den som klocka också.

Och nu sitter jag här hemma och bara slappar. Skönt. Jag borde pyssla med min uppsats, men orken saknas så jag slösurfar och lyssnar på musik istället. Jag leker lite i PS också, det var länge sedan jag gjorde något skoj där.

Så leker jag svårfångad också. Det kliar i fingrarna efter att sms:a men nej, det ska jag inte. Det är hans tur nu! *s*

Lyssnar på:
– Korn – Camel Song
– Depeche Mode – Enjoy The Silence
– Jewel – Serve The Ego (Gabriel & Dresden Mix)