vimsig.com

städning och kärlek

Oj vad jag har varit duktig idag. Jag har diskat, tvättat och städat som sjutton. Kände mig enormt duktig. Inte för att det inte fortfarande ser ut som om en bomb exploderat här inne, men jag tar det i små steg. Babysteps. Mitt nästa steg är troligen att kunna skiljas från gamla telefonkataloger och annat som bara tar upp plats i mina högar. Högar har jag eftersom jag liksom min mor arbetar utifrån filosofin: Titta, där ligger det en hög. Där kan jag lägga en hög till. *s*

Längtar efter tisdag och helgen jag. På tisdag ska jag ut och träffa I. Ska äntligen masa mig dit och titta på huset de byggt och träffa hennes och T’s dotter som jag fortfarande inte sett. Nästan pinsamt, men å andra sidan har I bara sett min dotter en gång som hastigast när vi möttes på stan, och min dotter är mycket äldre, så det är inte bara jag som är pinsam. *ler*

Och när jag ändå är där ute ska jag väl passa på att våldgästa M också. Det längtar jag efter speciellt för jag saknar honom så. Det är förvånansvärt hur snabbt det blivit så, men jag rår bara inte för det. Jag kan inte hjälpa hur jag känner även om jag vet att känslorna rusar iväg. Jag vet inte vad jag ska göra heller. Ska jag säga precis vad jag känner och tycker eller ska jag bara låta bli att diskutera det?

1 Comment

  1. Linda

    Säg precis vad du känner, det gör alltid jag! :)

Comments are closed.