vimsig.com

om allt möjligt

Jag blir så sur, jag glömde helt bort Efit den här månaden. Fast jag hade koll kvällen innan. Ev tar jag en egen dag sen, vi får se. Fast då börjar man tänka över om man har något intressant att fota just den dagen och så blir det inte lika spontant.

Jag har ingen självdiciplin jag. Lyckas aldrig masa mig i säng i vettig tid. Och med tanke på mina matvanor den senaste månaden så har jag börjat överväga om jag borde ha en ”mat och sov”-klocka som Skalman har. Eller åtminstone lite mer rutiner.

Jag är rent av superkär i min nya telefon. Enda nackdelen hittills är att det tar en enorm mängd knapptryckningar för att få fram symboler som ex en *. Och med tanke på att mina sms brukar vara nedlusade med såna så är det en del merarbete. Så nu tänker jag att det förmodligen måtte finnas nåt enklare sätt att göra det, jag har bara inte kommit på den än. Sen kunde det kanske hjälpa att läsa instruktionsboken också. Men vanligtvis när jag får ny telefon så lär jag mig det mesta genom att använda den.

Och så retar det mig när man skickar mail till folk och de inte svarar. Speciellt när man berättar så fantastiskt roliga saker för dem. Hade hon inte bott på andra sidan Atlanten så hade jag ringt. *ser ogillande ut*

Lyssnar på:
– Salt n’ Pepa & En Vouge – Whatta Man (heh, nostalgi *s*)
– Depeche Mode – Nothing
– Delerium – Silence (Sanctuary Mix)

1 Comment

  1. Lotta

    Känner igen det där. Att jag glömmer bort EFIT. Blir så trött… Glömmer jag inte bort det så har jag inte laddat kameran. Eller så glömmer jag kameran. Eller så kommer något annat emellan.

    Kraaaaaam!

Comments are closed.