vimsig.com

snigelfart idag

Vilken dag. Jag har hasat mig runt i en hastighet som får en pensionär med rullator att verka snabb. Visserligen kan säkert en del skyllas på att jag kom i säng så sent, en del på att när jag väl somnade så somnade jag på soffan och en del på träningsvärken i magmusklerna… men ändå.

Följden är att jag inte fått just någonting gjort idag och hjärnan ville inte alls samarbeta för att jag skulle få läsa texterna för seminariet imorgon. Jag kommer att vara den som är mest ”borta” imorgon. Ja ja, inte så mycket att göra åt. Jag som inte ens dricker kaffe kan inte ens pigga upp mig genom det.

Men trots tröttheten känns livet såå bra just nu. Att prata i telefon på nätterna är nyttigt mot nojjigheten och att träffa någon man tycker om är det bästa som finns!! Jag tycker om han som är ”min” jag! *s*

Sarah McLachlan – Fumbling Towards Ecstasy

All the fear has left me now
I’m not frightened anymore
It’s my heart that pounds beneath my flesh
it’s my mouth that pushes out this breath
and if I shed a tear I won’t cage it
I won’t fear love
and if I feel a rage I won’t deny it
I won’t fear love
Companion to our demons
they will dance, and we will play
With chairs, candles, and cloth
making darkness in the day
It will be easy to look in or out
upstream or down without a thought
and if I shed a tear I won’t cage it
I won’t fear love
and if I feel a rage I won’t deny it
I won’t fear love
Peace in the struggle
to find peace
comfort on the way
to comfort
and if I shed a tear I won’t cage it
I won’t fear love
and if I feel a rage I won’t deny it

I won’t fear love
I won’t fear love
I won’t fear love.

Lyssnar på:
– Sarah McLaghlan – Fumbling Towards Ecstacy
– U2 – Vertigo

2 Comments

  1. Linda

    Jag vill höra mer om han som är din, så det så!! :)
    Grattis förresten. ;)

  2. Maria

    Men Linda gumman, har inte du fått lösen? Eller är det ändå inte nog information. Hmm, undras hur mycket jag kan berätta innan han börjar protestera…. han läser ju här ibland. *s*

Comments are closed.