vimsig.com

zzzzzznark

Alltså, ja, sova bör man ju också göra…… antar jag. Typ två timmar. Efter det, it’s all about the phone baby! Jag är flummig som fan hade jag haft körkort så borde någon ta bilnycklarna av mig. Som det är nu kan jag erbjuda nyckeln till min Crescent, den rör jag knappt ändå.

Note to self: Ingå inga avtal idag, skriv ner allt som händer och sätt dig inte i soffan för då sover du resten av dagen….

Men det är såååååå värt det!! *ler*

P.S. Det är jubileum idag. Jag bjuder på virtuell tårta. *s*

1 Comment

  1. Mia

    Du frestar med tårta och jag som försöker viktväkta – fy dig. Tack för mailet, det kommer ett till dig också när jag kommit på ett bra ett. Eftersom jag inte varit hemlig så har jag inte ens hittat på något än.

    Sitter på min praktikplats, dags att göra något vettigt också kanske…

    *kramis*

Comments are closed.