vimsig.com

second thoughts? *s*

Fan vet om man egentligen ska sitta uppe och skriva efter tre på natten… tur att jag har lite självbevarelsedrift och la det bakom lösen i alla fall, fast vid närmare eftertanke så hjälper inte det heller… *s* Få se om jag vågar låta det ligga kvar eller ej.

Biljetterna till Depeche Mode sålde slut på bara en timme. Jag är inte förvånad. Konstigt nog med tanke på hur länge jag har lyssnat på dem, men jag reflekterade inte ens över att åka. Och då är det ändå praktiskt med Stockholm, man har boende hos pappa och allt. Nåja, kanske nästa gång.

Jag måste ändå ner och hälsa på hos pappa snart. Jag har lovat men har inte haft tid/ork/lust helt enkelt. Sen vet jag ju hur det är när jag väl kommer dit. Jag förväntar mig inte att mönstren förändras så jag räknar iskallt med att hans fru fortfarande kommer att kommentera och fåna sig över att jag pratar dalmål. Inte för att jag tycker att jag har så extremt mycket dialekt, men hon snappar upp det snabbt. Men det som jag mest av allt vill göra där nere är att träffa mina småsyskon. Det var så länge sedan att det nästan är pinsamt… *s*

Lyssnar på:
– Rob Thomas – Ever The Same
– Staind – It’s Been Awhile
– Missy Elliott – Lose Control

4 Comments

 1. Mia

  Jag hade gärna velat se DM men jag gjorde inte ens något försök att få någon biljett, skulle inte haft någon att gå med i alla fall och själv ville jag inte gå.

  Tack för att du tycker jag är värd en kamera, undrar om min plånbok kommer tycka samma sak… ”pirr i magen”-metoden har aldrig fungerar för mig, och just nu skulle den ju inte hjälpa eftersom jag inte har något pirr alls.

  Lite nyfiken på att läsa dina hemliga inlägg blir man…

  *kramis*

 2. Maria

  He he, min plånbok tycker aldrig att jag är värd någonting alls. *s*

  Vi får slå oss ihop och gå och se DM då! Det kunde väl vara kul?

  Vi kanske borde byta lösen med varandra? *ler*

 3. Mia

  Min plånbok tyckte jag var värd en ny ”träningskompis” eller så var det jag som tyckte det… *ler*

  Har inte skivit något ”hemligt” än i min, även om jag tänkt det länge nu…men ett byte låter bra.

 4. Maria

  Nu har du mail! *s*

Comments are closed.