vimsig.com

saknar ord

Jaha, VAB idag när man då egentligen skulle haft basgruppsmöte och föreläsning. Det känns som om jag missar en massa. Håll tummarna för att D eller Ch känner för att maila över lite anteckningar. En eller båda av dem brukar nämligen släpa på bärbar dator och då blir det ju inte nåt merarbete att skicka det till mig. Jag älskar ny teknik! *s*

Humöret steg rätt snabbt igår igen. Kanske bara för att M ringde och det är mysigt att prata i telefon med honom. Ett annat samtal var värre… Vissa saker vet jag inte ens om jag ville veta. *hjälp* En av de få gångerna i mitt liv jag verkligen inte visste vad jag skulle säga. Speechless…

2 Comments

  1. saija

    Wow! Snyggt! Lite höstlikt sådär….
    Nu känns det att hösten/vintern är på väg, igår kväll kl 9 var dte ju becksvart (nästan iaf) ute. Huh, inge mysigt när man ska ta kvällsvändorna med dogsen. Fast sitter man inne är det ju rätt trevligt med mörker o tända ljus! :-)
    Kram Saija

  2. Maria

    Håller med, jag som har träd utanför fönstret märker tydligt hur mörkt det börjar bli. Jag saknar sommaren redan. *s*

Comments are closed.