vimsig.com

i städtagen

Tar paus i städandet. Japp, jag är faktiskt duktig idag och gör lite nytta. Hurra för mig!! Dessutom går jag igenom och slänger så det är dubbelt bra. Jag blir nästan lite deppad när jag tänker på hur mycket skräp jag samlat på mig. Varför är det så svårt att göra sig av med saker? Det är ju inte precis som att det används.

En sak är då i alla fall säker. Jag tänker inte släpa alltihop med mig i en flytt till. Min styvfar kommer att bli enormt tacksam när han hör det, han som alltid brukar vara den som sköter allt sånt när jag flyttar. Han har lite smått ledsnat på den uppgiften efter mina sisådär 7 flyttar de senaste 10 åren. Kuskar jag runt mycket? Ja tydligen. Inte för att jag är direkt rastlös, jag skulle gärna bo länge på samma ställe, men ibland är det utom ens kontroll. Man behöver större lägenhet när man får barn osv. Just nu trivs jag inte i min lägenhet och jag skulle gärna flytta, men vi får se hur det blir. Det ska ju vara nåt bättre man flyttar till i så fall.

Idag medans jag for runt här och städade så passade jag på att rota fram en massa gamla cd-skivor och lyssnade på. Annars lyssnar jag mest på musik vid datorn eftersom det är där i det mesta gömmer sig. Det är praktiskt att bara öppna en hel folder i Winamp och sätta den på random. Men nu passade jag som sagt på att lyssna på lite gammalt och det var jättekul. Kanske jag borde städa mer så att jag kan gå igenom cd-samlingen…. *s*

Lyssnar på:
– Joana Zimmer – I Believe
– Tori Amos – Cornflake Girl
– Staind – Right Here