vimsig.com

måndagspladder (eller titel-idébrist)

Jag är inte skapt för tidiga mornar jag inte. Och ändå är det väl inte så hemskt tidigt jag var uppe heller. Men nu har vi haft vårt första seminarium och det var faktiskt väldigt bra. Jag har antecknat som bara den idag så det känns bra och effektivt. Föreläsningen sen var värre. Intressanta fakta men inte lika rolig lärare att lyssna på och stressen var ett faktum när han öppnade munnen och hans första ord var att han inte visste hur han skulle hinna allt på så kort tid (2 timmar).

Ch balanserar sina kläder väl, nitarmband (brett svart i läder med långa nitar) på ena sidan, Nemo hängande i väskan på den andra….. *s*
nemo!

Jag vill gärna tro att jag är lite smart vad det gäller tekniska prylar, men ändå hade jag inte alls tänkt på att tanka över bilder från datorn till telefonen istället för bara tvärt om. Jag rodnar, skäms och lovar att försöka utnyttja min telefons tekniska finesser bättre i framtiden. *s* Och nu har jag en ny fin bild i telefonen att titta på. *ler*

Det här är intressant att läsa om. Det är bra att det uppmärksammas. Fast jag får känslan av att många tror att det är ett nytt fenomen, det är det inte. När man mår tillräckligt dåligt så vill man ha utlopp för det, på ett eller annat sätt och det här är ett sätt. Jag har varit där, gjort det och kommit ur det. Jag hade också den klassiska kopplingen till ätstörningen. Jag är 1.68 lång och vägde då ca 47-48 kg vilket ju är på tok för lite. Jag åt aldrig normalt och jag skar mig själv när jag mådde som sämst. Egentligen är det riktigt korkat gjort, för det tar ju inte hand om grundproblemet. Man mår lika dåligt igen sen och lindringen är så kort. På sätt och vis hade jag tur. Jag tog mig ur det själv, och mina ärr är inte stora nog att synas om man inte tittar väldigt noga. Om man mår dåligt, sök hjälp. Även om det så bara är hos kompisar så behöver man någon att prata med, någon som stöttar en och lyssnar.

Lyssnar på:
– Kelly Clarkson – Since You’ve Been Gone
– No Doubt – Hella Good
– Stonebridge feat. Therese – Take Me Away