vimsig.com

blandat pladder

Med mindre än två veckor kvar går jag fortfarande att retar mig på att jag inte kommer att få se Korn i Göteborg. Det retar mig så. Dels retar det mig eftersom jag verkligen vill höra allt nytt material, de släpper ju ny cd i höst och vem kan vänta tills dess? Det är ju flera veckor kvar! Dels har det nog att göra med min fetisch för Jonathan Davis. Men men, man får hoppas att de letar sig till de här avkrokarna fler gånger för jag bara ska se dem förr eller senare!

Idag har jag varit skittrött och lat. Troligen beroende på att jag sov knappt tre timmar natten till idag och det är löjligt lite, till och med för att vara mig. Visserligen hade jag viktigare saker för mig än att sova men ändå. Fast jag borde nog ha sovit middag, för sömnbrist gör mig nojjig som f-n. Eller så är det andra saker som gör det och sömnbristen bara förstärker, jag vet inte.

Upptäkte idag att löven på björkarna här nedanför ju börjar bli gula. På tok för tidigt tycker jag för jag känner inte att jag är färdig med sommaren ännu. Dessutom fasar jag för jackor och halsdukar. Jag avskyr att behöva bylta på mig varje gång jag ska sticka näsan utanför dörren. Och det dras in snö och allt blir blött. *ryser*

Nej usch vad jag är uttråkad, kan inte någon muntra upp mig?

Lyssnar på:
– Garbage – I Think I’m Paranoid
– ATB – Emotion
– Missy Elliott – Lose Control