vimsig.com

ditt och datt

Idag har har man haft ytterligare introduktion på kursen och lite föreläsning. Fick också träffa vår andra ansvariga lärare som också kommer att vara seminariehandledare i gruppen jag är i. Han var trevlig och också väldigt rolig. Jag har en känsla av att den här kursen kommer att bli rätt kul. Nu måste jag sätta mig och läsa en massa för på fredag förmiddag ska jag träffa min basgrupp för att gå igenom uppgifterna inför seminariet och så ska vi skriva reflektions-protokoll för att lämna in. Min basgrupp består för övrigt av tre killar (och så jag då) varav en, Ch, hade en massa lappar på sina byxor varav en som det står ”fuck you” på, han har nitarmband och handklovar fastsatta på byxorna. Fast han ser inte så jäkla tuff ut i övrigt så det känns som om han är snällare än vad hans stålhätteförsedda kängor antyder… *skratt* De andra två, D och J verkar vara fullt normalt stilsamma typer. Tyvärr hamnade jag inte i samma grupp som C som jag hittills pratat mest med. Annars verkar hon och jag ha ganska mycket gemensamt och det är ju kul.

Förresten, må alla spammare dö en plågsam död. 24 spamkommentarer här bara idag. Och då har jag inte räknat med allt som drällt ner i mailen. Fast jag äääälskar Gmails spamfilter!!

Vad man ha mycket kul med sms förresten… Fast det kan ju vara lite frustrerande att inte kunna komma så nära som man vill…. skulle gärna vilja ge en riktig kram liksom. *s*

Lyssnar på:
– ATB – Ecstasy (Club Mix)
– Black Eyed Peas – Don’t Phunk With My Heart
– DJ Tiesto – Touch Me

1 Comment

  1. Linda

    Oftast är det så att de allra tuffaste till utseendet är de allra snällaste på insidan. Åtminstone tycker jag att det är så på jobbet när jag säljer piercing! :)
    Trevlig helg! Kram

Comments are closed.