vimsig.com

söndagsutflykt

Kom just på att det ju är EFIT idag också, så det här får dubblera som efit-inlägg med, fast utan tidsangivelser. ;)

Så har jag då klarat av min sista utflykt med dotter och ex. Det har varit utlovat sedan länge, men nu har jag fått det överstökat. I fortsättningen kommer jag att ta henne på egna saker och vi behöver inte spendera en dag med att låtsas att vi kommer överens (med undantag av skolavslutningar och liknande). Det känns skönt!!

Det finns en massa bilder, så fäll ut för att läsa alltihop!!

Vi åkte till Björnparken i Grönklitt. Vädret var rätt ok förutom att det blåste rejält. Det märkes speciellt när jag försökte fota där uppe.
entré
utsikt
nallar
Små björnar som gillade att visa upp sig precis vid staketet. Hur söta som helst.
gulliga älgar
I presentbutiken hade de söta älgar som jag blev förtjust i. Men jag lät hjärnan vinna och den sa att jag redan har nog mycket prylar till ingen nytta här hemma… *s*
stoor nalle
Efter det stannade vi nere vid sjön och tittade lite. Trots att det blåste och inte var vidare varmt så var det ett par rätt små tjejer som skulle ut och bada.
sjön
karusell
cykelbåtar
ankare
Nu ska jag bara njuta av att vara hemma igen. Jag har gruvat mig för det här lite med tanke på hur frostigt det varit mellan exet och mig på sistone. Sa jag hur skönt det känns att det är över? *skratt*

(Och bildbehandling är för de som orkar och det gör inte jag ikväll, så bilderna är bara förminskade, inget annat har gjorts, sorry. *s*)

Lyssnar på:
– Korn – I’m Done
– Linkin Park – In The End