vimsig.com

tittat på karuseller

Idag har man fått stå och huttra bredvid karuseller då. Kanske jag får skylla mig själv för att jag inte tog någon jacka med mig, men jag hade i alla fall paraply! *s*


Men när regnet kom fick kameran stoppas undan. Jag orkar ärligt talat inte släpa på väskor, paraplyer OCH kamera. Sedan är det mysko att det är jag som ska bära på allt, när det står en yngre generation bredvid som inte alls är utsliten än…. *skratt*

Tänk att det ibland kan vara så svårt att få ur sig vad man tycker, tänker och känner. Jag har precis skickat ett mail och även om det känns bra att få ut det så är det svårt när man inte hör den andres reaktion. Det känns väldigt utlämnande och går helt stick i stäv med mina ambitioner att försöka vara mer rädd om mina känslor. *nervös*

Lyssnar på:
– Tim McGraw – It’s Your Love
– Go Go Dolls – Iris
– Alannah Myles – Lover of Mine