vimsig.com

skavsår och karuseller

Gissa om jag har skavsår på hälarna?! Jag har fått lov att sätta en massa plåster på för jag blödde rätt skapligt. Mina favvoskor (de som var på bild igår) är helt underbara men jag måste tänka mig för lite. Igår blev jag blöt om fötterna på vägen hem från affären och då gick det som det gick. Så idag blev det annan strategi (och mindre bekväma skor).
skönt för hälen
Vad jag tycker synd om människan som kom hit från en sökning på msn om ”pedagogiskt pyssel”. *s* För att vara blivande lärare så är mina pyssel enormt opedagogiska!

Idag har de börjat sätta upp karuseller nere på stora torget. Så den här helgen (eller åtminstone en del av den) kommer att spenderas ståendes tittandes på barn som åker. Och hon vill ju gärna åka mycket också! Jag har en tendens att tröttna rätt snabbt. Kanske är så när man inte åker själv. ;) Men jag brukar släpa runt på kameror istället och det funkar ganska bra.
karusell
karuseller

Lyssnar på:
– Orion Too – So Shy
– Delerium – Silence (Sanctuary Mix)
– Daniel Bedingfield – If You’re Not The One