vimsig.com

dag på språng

Spenderade morgonen med att diskutera upplägget för hur dottern ska bo. Allt det där med gemensamma regler och allt. Det gick mycket lugnt till och alla telefoner är intakta. *skratt*

Sedan har jag varit nere på stan och sprungit. Måste hitta kläder åt lilltjejen. Snart höstväder och alla jeans är för korta känns det som. *s* På mig syns det att jag har långa jeans, jag har trampat sönder dem i nederkant bak.
trasiga jeans
Så tog vi en sväng förbi min favorithatsnabbmatskedja (lååångt krångligt egenuppfunnet ord). Själv äter jag inte hamburgarna där men lite strips fick jag i mig i alla fall.
pommes
Passade på att titta in hos A på jobbet också. Tog kort på henne med mobilen men hon vrenskades så mycket att jag inte tror att det skulle uppskattas om jag publicerade det här. *s* Hon var lite nyfiken på min mobil men hävdade sen att hon bara haft otur med SonyEricsson. Jag vet att den är bra. Under de senaste två veckorna har jag sms:at mer än jag gjort under de senaste två åren före det tror jag. *skratt* Det är bra. Jag gillar sms! *ler*

Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt ett tag, läsa favoriterna och forumet och ha det skönt.

Lyssnar på:
– Nine Inch Nails – Everyday Is Exactly The Same
– Rob Thomas – This Is How A Heart Breaks
– Samantha Mumba – Gotta Tell You

2 Comments

  1. Elise

    Jag har också en SonyEricsson som jag trivs väldigt bra med. Det blir en hel del sms som far ut från min också. (Vad gjorde man egentligen innan det fanns sms?) :-)

  2. Maria

    Jag har ingen aning. Och än värre, vad gjorde man innan mobiltelefonen?! Man kunde ju inte nås! Ve och fasa! *skrattar*

Comments are closed.