vimsig.com

lite allt möjligt

Sitter här så smått och snickrar på ny layout. Jag gillar visserligen den här, men det är inte min egen grafik eller egna bilder. Jag törs inte göra hela kodningen från scratch för jag och css är inte överens nog för det ännu, men jag gillar att göra ett tema mer personligt. Så nu sitter jag och pusslar med det. Fåse om det blir klart eller om det blir ännu en sak jag sliter mitt hår över bara. *s*

Min kosmiska syster JoiseyGirl var med i radio igår!! Det var ett program på P4 om vad folk saknar i Sverige. Hon och en till tjej som var med har skrivit om det själva också. Jag är så impad. Jag skulle nog aldrig prata i radio, och då är det ändå mitt eget språk. Jag gillar ju inte att prata inför folk så radio och en massa lyssnare skulle nog förvandla mig till en mussla. *s*

Jag har en förmåga att glömma min gästbok. Så ligger det snälla inlägg där som jag totalt glömmer bort attt svara på. Ni som skriver där, ta inte illa upp, men jag brukar kolla kommentarerna på inläggen och glömma resten. Ska skärpa mig, lovar!! :)

Jag måste ut och köpa jeans snart. Mina favvo-jeans har helt enkelt börjat ge upp hoppet och det finns gränser för vilken magi jag kan utöva vid symaskinen. Sedan får jag lämna dem till mamma som kan sy ungefär vad som helst i sömnen. Men, till slut kommer även hennes resurser att vara uttömda och då vill jag ju gärna ha ett par lika eller åtminstone liknande. De är nämligen så sköna att jag har blivit totalt frälst. Anledningen till att jag inte köpt nya tidigare är ju att jag *ahem* krymper och det känns himla onödigt att köpa jeans som i alla fall kommer att vara för stora sen. (Observera vilken optimist jag är.) Fast nuvarande ”diet” vet jag inte om den är att rekommendera. Alla dessa fjärilar i magen har givit mig en viktnedgång på 3,5 kg på bara en vecka, och det kanske är liiiite väl häftigt. Någonstans hör jag en varnande röst som säger att man ju faktiskt måste äta, nån gång ibland åtminstone. ;)

Jag har kommit på att jag nog har skrattat mer nu de senaste 10 dagarna än jag har gjort på flera år. Det är fantastiskt vad man kan uppnå när man vågar vara lite modig. :)

Lyssnar på:
– Titiyo – Come Along
– Robyn – Be Mine
– Way Out West – Mindcircus (Gabriel & Dresten Club Mix)

2 Comments

 1. Lotta

  Oj, har du gått ned så mycket på en vecka? Jisses, det hade jag aldrig klarat. Måste äta annars får jag värsta migränen… :( Får man fråga varför du har fjärilar i magen? Säkert något jag missat…
  Och så undrar jag om jag kan få lösenordet till dina hemliga inlägg? *ber snällt* ;)

  Hoppas du får en fortsatt mysig söndag!
  Kram!

  PS: Det där med layout ja, jag pysslar med en ny men hinner inte så långt som jag vill när jag väl tar mig tid till att fixa till den. Är otroligt trött på min nuvarande, främst för att man inte kan navigera som jag vill…

 2. Maria

  Klart du får gumman. Trodde du hade det redan jag. *skratt* Hoppas din söndag varit riktigt bra också! Kram!

Comments are closed.