vimsig.com

ännu en post med ditt och datt

Har varit en halvkörig dag. Har flängt runt en hel massa och det är skönt att få sitta ner lite och bara ta det lugnt innan det är dags för sängen. Så jag sitter och pratar med JoiseyGirl och lyssnar på musik.

Jag mötte en kille som jag gick Pedagogiskt Arbete A med på affären häromdan. Det var ett tag sedan man träffades men det mest förvånande i situationen var att han hade hår!! Visst var och varannan människa har det men han brukar raka huvudet jämt så det här var första gången jag fick se vilken hårfärg han har. Han muttrade något om glömt laddare till trimmern och jag kom på senare att jag skulle ju ha dragit fram kameran och dokumenterat det hela för det lär väl inte hända fler gånger. *skratt* Men jag var efterklok så jag är bildlös. ;)

På tal om kameran förresten, jag har inte rört den på dagar. Det är som om huvudet har varit så fullt av annat den senaste veckan att jag inte alls har kommit mig för att fota. Det är så olikt mig att det nästan är oroande. Men det är klart, jag vet ju vad huvudet varit fullt av och det är ju inte något jag direkt vill bli av med, så jag får betrakta det som fotofri semester eller så. *skratt* Dessutom verkar det som om jag skriver mer än någonsin, både här och offline.

Lyssnar på:
– Christian Walz – Never Be Afraid Again
– Alannah Myles – Lover of Mine
– Tim McGraw & Faith Hill – It’s Your Love