vimsig.com

vad jag saknar

När jag pratade på telefonen nyss om det med att gå ut så glömde jag bort vad det är som får mig att sakna att gå ut mest, att dansa. Jag brukade alltid stå på dansgolvet när jag var ute och jag dansade i timtal. Fortfarande älskar jag det. Det spelar ingen roll att jag vet att jag kommer att gå på smärtstillande dagen efter, det är värt det bara för att få komma ut och röra sig.

När jag delade lägenhet med C så brukade hon och jag vara ute jämt och då menar jag jämt. Även om vi inte hade pengar att ta en endaste liten öl så gick vi ut och hade precis lika kul då. Och vi stod på dansgolvet mest hela kvällen. Nåt år senare när jag var ute med A mycket så brukade vi spendera timmar på dansgolvet. Och ett tag var jag ute mycket med L och vi dansade också i timtal. Det är det jag saknar allra mest tror jag.

Hmm, jag har en känsla av att jag måste ringa A och höra om vi inte kan gå ut och röja lite på dansgolvet.

Lyssnar på:
– Missy Elliott – For My People (Club Mix)
– Amber – You Move Me (Hi Nrg Mix)
– Future Breeze – Why Don’t You Dance With Me
– Madonna – Love Profusion (Club Mix)
(samtliga mycket bra att dansa till)

2 Comments

  1. JoiseyGirl

    Jag älska att dansa!! Men jag behöver lite öl i början :) Men när jag är ensmamma i lägenheten sätta jag på musik och dansa och dansa… (men du visste det redan) Ibland åker vi ut till nattklubben och jag får dansa om jag vill. Men inte så ofta och jag saknar det också. :(

  2. Maria

    Jepp, det visste jag eftersom vi ju är två som gör det! *skratt* Vi får gå ut och dansa vi, jag bjuder på nån öl innan då! :)

Comments are closed.