vimsig.com

jag har hittat en syster! och lite annat

Ibland är det fantastiskt hur man hittar folk. Jag började läsa JoiseyGirls blog för flera år sedan, åtminstone 2001-2002 eller nåt sånt. Sedan 2003 så bor hon i Stockholm med vad hon kallar för sin ”svenska köttbulle” (hur gulligt är inte det?). Vi hade kunnat vara systrar för vi är så lika. Vi har liknande erfarenheter, vi gillar samma musik, vi har samma humor och vi citerar samma filmer (King illegal forest to pig wild kill in it a is! eller vad säger du JoiseyGirl? *skratt*). Vi har så kul när vi pratar, oavsett om det är telefonen eller aim. Hon är också en mästare på att peppa eller jubla, allt efter vad mitt humör kräver. Jag är så glad att jag lärt känna henne. Nästa gång jag åker ner och hälsar på farsan bara måste vi träffas! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, du är bäst JoiseyGirl!! *skickar kram*

I övrigt känns livet rätt trevligt just nu. Jag verkar spendera en del tid med att sms:a eller prata i telefon, men det är fantastiskt trevligt när man pratar med rätt person. ;) Och just ikväll känns allt otroligt bra.

Lyssnar på:
– Orion Too – Call Me
– Korn – Another Brick In The Wall
– Rob Thomas – Lonely No More

5 Comments

 1. mattias

  jo men visst är d väl så *ler* kram

 2. JoiseyGirl

  Hey, Blinkin!

  Did you say ”Abe Lincoln”?

  *skratt*

  Jag håller med!! Varför har vi inte upptäckt att vi var så lika förut? Otroligt! Det har varit så kul att prata med dig och bekantar mig med dig. (jag vet inte om det är hur man säger det på svenska… jag hoppas att det är rätt!) Det kommer att vara så kul när vi träffas första gång! Hoppas att det är snart.

  Vi ses på AIM!! Jag vill höra berättelsen som du pratade om i mina kommentarer.

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

 3. Maria

  JoiseyGirl: ”You lost your arms in battle! But you grew some nice boobs.” LMAO! Och det är helt rätt uttryck. Spännande berättelse va? iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Mattias: Se, du hittade hit snabbt. Innebär det här att jag måste vakta min tunga nu? *skratt* Kram!

 4. mattias

  hmm!!!!! närå babbla på du bara Maria*L*

 5. Maria

  Du skulle må då va… *skratt*

Comments are closed.