vimsig.com

pladder

gullig kissekatt
Träffade en gullig kissekatt på vägen till affären häromveckan. Ibland sörjer jag att jag inte har några husdjur, men å andra sidan är det praktiskt att inte ha några när man ska resa bort eller så.

Har fortsatt städa idag. Det känns bra att rensa bort skräpet. Det här är sådant som jag borde ha slängt för länge sedan. Däremot har jag lite problem med att få bort grejorna. Jag skulle behöva ha tillgång till bil för att kunna köra iväg det till sopstationen. Dessutom har jag en gammal dataskärm där kontakten givit upp med resultat att allt blir turkost. Eftersom det känns lite opraktiskt att sitta och hålla i den så är det bara att dumpa. Men det gör inget. Den är gammal och stor som ett hus. Jag fick den av pappa när jag fick min förra dator och redan då var den begagnad, den hade varit i bruk på hans jobb innan han köpte loss den. Den funkade visserligen bra tills den blev glapp, men den är verkligen gigantisk.

Jag ska möblera om lite i garderoberna i hallen. Jag har frigjort tre trådbackar och imorgon ska jag ordna det har jag tänkt. Vi får se hur det går. Det kanske inte blir bra som jag tänkt mig. Jag önskar mig en garderob till, men vet inte vart jag skulle ställa den i så fall.

Nu är det dags att nanna lite. Måste sova så att jag orkar med allt som ska göras imorgon. Måste bli klar med all städning och omorganisering snart.

1 Comment

  1. Terese

    Hej hopp!
    Oj vad du verkar städsam! Fast det är skönt ibland att gå igenom ordentligt och bli av lmed lite ”braatthasaker”!
    Husdjur är det både för och nackdelar med, men är det inte det med allt? ;)
    Kram på dig!

Comments are closed.