vimsig.com

kånkat kartonger

Kom hem igår efter att ha kånkat kartonger tillsammans med mamma och hennes sambo. De håller ju på att flytta, så jag erbjöd mig att hjälpa. Kändes som rätt sak att göra eftersom de hjälpt mig så många gånger.

I köksföntret i gamla huset brukade min katt sitta förut och lura på fåglarna som åt i fågelautomaten utanför. Mamma och S tog bort honom förra våren när hans njurar slutade funka och sedan dess har det varit tomt på katter där, men nu har grannens katt kommit på att man har första parkett för att titta på hackspettar och annat som äter där.
jerry
Praktiskt nog är det grannens son som ska flytta in där efter mamma och S, så han lär få fortsätta med det nöjet. Tur för både katt och fåglar att myggnätet är där… *s*

Grannens andra katt är betydligt mer ladylike. Hon sitter vackert och är en dam, även om hon inte tvekar att försvara den yngre fåntratten mot grannskapets katter, trots att hon är minst av alla. Visst är hon vacker?
mini
Idag har jag ägnat mig åt att gå igenom lådor. Jag har fått en Ivar-hylla av mamma så nu ska här bringas ordning i mitt sovrum. Jag passar på att slänga en massa grejor också och det känns ju jättebra. Jag hade en hel skokartong med gamla kvitton som daterade sig så långt tillbaka som 1997. *rodnar* Är det någon som tror att jag har behov av att kunna se hur mycket mjölk jag köpte i augusti -97 till exempel? Nej jag tänkte väl inte det. Ska bara spara kvitton på stora inköp, kapitalvaror, och med tanke på hur sällan jag köper sådant så lär de inte ta stor plats.

1 Comment

  1. vilja

    Jag har också hållit på och rensat en del hemma de senaste dagarna. Sambon och jag flyttade ihop föra hösten, och jag hade med mig ett par flyttkartonger med osorterade papper och prylar. Hade lite svårt att förmå mig att ta tag i att packa upp just de flyttkartongerna eftersom det skulle bli så mycket sorteringsjobb. Det ledde till att de blev ståendes i arbetsrummet. Men nu är kartongerna uppackade och vi har burit iväg flera kassar med papper till pappesinsamlingen. Där fanns också en hel del gamla onödiga kvitton och annat som verkligen inte hade behövt sparas…

    Jag gillar ditt domännamn!

Comments are closed.