vimsig.com

moln, festival och pyssel

regnmoln
Så har då det vackra sommarvädret tagit lite rast och det har regnat lite. Visserligen gör inte mig så mycket, det kändes som om det behövdes. Men igår var jag less för jag skulle ner på stan och fika med USA-A, hennes nyblivne make B och kompisen A. Det regnade när jag åkte så jag släpade på paraply varpå det naturligtvis slutade regna och blev solsken och varmt. Dessutom hade jag jeans på mig och långärmad tröja, så jag höll på att koka. *pust*
felstavning
I fredags var jag och tittade lite på årets upplaga av Falu Folkmusik Festival. Jag hade noterat att det var mer pop och mindre folkmusik i år och det verkar inte som om det föll folket riktigt i smaken eftersom det tydligen varit mindre intresse i år. Tycker alltid är kul med felstavade skyltar och fann det nästan oemotståndligt att de erbjöd halsband med ”hjärtor”. *s*
pyssliga saker
Igår på vägen hem från fikat så stannade jag till och inhandlade lite pyssliga saker också. Ska försöka tillverka ett kort åt A till hennes födelsedag.

2 Comments

 1. saija

  Halloj i regnet!
  Vart i denna staden hittar du pysselsaker att inhandla? Jag híttar ju aldrig nåt jue…
  Hoppas att allt är bra annars?

  Kram Saija

 2. Maria

  Allt är bara bra. :o)
  Stämplarna och det är från Kuckelikana och papper/kuvert/kort från Akademibokhandeln. Jag har frågat om deras superbraiga pappershylla de hade innan ombuggnaden och den kommer nog tillbaka när de packat upp mer sa hon.
  *kram*

Comments are closed.