vimsig.com

någon älskar d

någon älskar d
Egentligen är det nog bra att det regnar, naturen behöver det efter den här värmen. Jag flyttar in mina blommor när det regnar som hårdast så de hänger längre in på balkongen. Egentligen har jag inget emot regn. När jag var yngre så gick jag gärna ut i regn och rusk, men nuförtiden har man kamera, mobiltelefon och sådant som inte tål det så nu bär jag med mig paraply istället.

Jag har inte alls haft någon energi idag utan har bara känt mig trött och matt. Jag tror att jag dricker för lite och det är därför jag samlar mer vatten än vanligt i fötterna. Så idag har jag köpt en liten flaska med stor öppning upptill. Jag ska fylla den med vatten och jag tycker inte om ljummet vatten, det måste vara kallt. Den stora öppningen ger mig möjligheten att kunna stoppa i isbitar tänkte jag.

Jag har sorterat igenom mina gamla cd-skivor i hopp om att göra en förteckning över dem. Så nu har jag snubblat över all gammal musik som gör mig nostalgisk och jag känner mig något tårögd. Speciellt den här sången gör mig sån, den står liksom för all min olyckliga kärlek:

I hear the ticking of the clock
I’m lying here, the room’s pitch dark
I wonder where you are tonight
No answer on the telephone
And the night goes by so very slow
Oh I hope that it won’t end though
Alone

Til now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone

You don’t know how long i have wanted
to touch your lips and hold you tight
You don’t know how long I have waited
and I was going to tell you tonight
But the secret is still my own
and my love for you is still unknown
Alone

Til now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone
How do I get you alone
How do I get you alone
Alone
Alone

Heart – Alone